top of page
Mette_1_use.jpg

Mette Rinddal

Jeg har brugt år på at skamme mig og spekulere over:

  • Hvorfor jeg indlod mig med mænd, jeg egentlig godt vidste var giftige. 

  • Hvordan det kunne være, at jeg ikke var i stand til at gå, selvom jeg godt kunne se, at jeg blev behandlet dårligt. 

  • Hvad der var galt med mig. 

  • Om det i virkeligheden var mig, der var giftig.

  • Hvorfor jeg gang på gang gik med til ting, som jeg bagefter fortrød, og som efterfølgende gav mig følelsen af at være blevet fysisk eller mentalt voldtaget, selvom det reelt skete med fuldt samtykke. 

  • Hvorfor jeg i lange perioder af mit liv har følt mig handlingslammet. 

Først da jeg stødte på termen gaslighting, begyndte en masse brikker at falde på plads, og så gik et stort indre og ydre oprydningsarbejde i gang. 

Jeg blev nærmest besat af at opsøge viden om gaslighting. Jeg læste psykologiske fagbøger i et væk og deltog i adskillige kurser indenfor blandt andet narcissisme, psykopati, manipulation og gaslighting, ACT (Acceptance and Commitment Therapy), narrativ psykologi, CFT (Compassion Fokuseret Terapi), gestaltterpi, tilknytningsteori, kropsterapi og sexologi. 

Jeg ville bryde med de destruktive mønstre. Ville forstå de dynamikker jeg indgik i og lære at gøre noget andet.

Så det gjorde jeg. 

Jeg vil gerne hjælpe dig med at gøre det samme, og derfor har jeg startet gaslight.dk

Mit navn er Mette Rinddal, jeg er 43 år og er oprindeligt uddannet journalist fra Journalisthøjskolen og sidenhen life & business coach fra Sofia Manning. 

Læs også: Coaches, influencere og pseudoterapeuter har fripas til at fuske med folks mentale helbred

Jeg har et indgående kendskab til skammen, skylden og de mange modsatrettede følelser, der kan opstå, når man på den ene side er blevet snydt, bedraget og manipuleret, og på den anden side ikke ved, hvordan man skal bryde den cyklus, man er havnet i. 

Jeg ved også, hvor svært det kan være at tale højt om af frygt for andre menneskers fordømmende pegefingre. 

Alle dine tanker og følelser er velkomne i et forløb hos mig, og jeg har naturligvis tavshedspligt.
 

Det jeg tilbyder er ikke et quick fix.

Det er samtaler til dig, som for alvor er klar til at se på de ting, der gør, at du sidder fast i giftige forhold - selv når du er kommet ud. Det er for dig, som er færdig med at blive indfanget af giftige mennesker og som vil tage styringen i dit eget liv. 


Du kommer ikke til at høre mig sige, at lige tiltrækker lige, eller at de ting, der er sket i dit liv, skyldes at du har manifesteret negative tanker, som ellers er den store trend i selvudviklingsbranchen for tiden, for det tror jeg ikke på. 

Til gengæld ved jeg, at det er muligt at få et godt liv, selvom man har været i kløerne på en narcissist eller psykopat og/eller har været udsat for massiv gaslighting. 

Hos mig vil du møde nærvær, omsorg og et rum hvor der er plads til hele dig, og hvor du vil få hjælp, støtte og konkrete redskaber til at forstå dine mønstre og de dynamikker, du har været i, og til at skabe det liv, du drømmer om.
    

Jeg håber, du vil finde inspiration i de blogindlæg, du finder her på siden og i de opslag, jeg lægger op på min Instagram-profil gaslight.dk. 

Du er til hver en tid velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål, noget på hjerte eller gerne vil booke en tid.

 

Velkommen til. 


 

TESTIMONIAL | Kvinde 45 år

Jeg opsøgte Mette fordi jeg igennem mange år har været fastlåst i at komme videre med mit liv efter at have levet et liv med alt for meget gaslighting fra en partner, der har stærke sociopatiske træk.

Jeg havde mistet mig selv, mit selvværd og troen på at der var en fremtid til mig med styrke, glæde og overskud.

Jeg er blevet mødt meget omsorgsfuldt og autentisk af Mette i vores samtaleforløb, og endelig oplever jeg, at jeg er på vej det rigtige sted hen for mig. 

Jeg kan varmt anbefale Mette. 

 

Kvinde 45 år

bottom of page